O podjetju | Kje smo      05 766 03 61    041 649 882 ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Stenski plinski kotli Bosch - Buderus za centralno ogrevanje

Buderusova kondenzacijska tehnologija stenskih ogrevalnih kotlov Logamax plus je prava rešitev za vse tiste, za katere je varčnost pri ogrevanju prostorov in gretju sanitarne vode najpomembnejša. Pa tudi za vse tiste, ki ne želijo privarčevati samo energijo, pač pa tudi stanovanjsko površino. Kotel se namreč lahko instalira na steno praktično kjerkoli v stanovanju ali hiši - v klet, na podstrešju ali celo v bivalnih prostorih.

Ker omogočajo številne različice sistemov za odvod dimnih plinov, ki so izvedljive brez klasičnega dimnika! Poleg tega je paleta toplotnih moči ogrevalnih kotlov serije Logamax plus izredno široka, tako da so kotli primerni za stanovanjske enote in objekte praktično vseh velikosti.

 
 

Izdelki v kategoriji » Stenski plinski kotli

Bosch Condens 7000i W

Bosch Condens 7000i W

Kondenzacijski stenski plinski kotel Bosch Condens 7000 i W je primeren za ogrevanje enodružinske kot tudi večdružinske hiše, tako za novogradnje kot sanacijo obstoječih objektov.

Več informacij
Bosch Condens 7000 W

Bosch Condens 7000 W

Plinski kotel je primeren za ogrevanje enodružinske kot tudi večdružinske hiše, za novogradnje in za sanacijo obstoječih objektov. Kotel je mogoče kombinirati z različnimi regulacijski sistemi, ki vam omogočajo široko paleto nastavitvenih možnosti in enostavno upravljanje.

Več informacij
Buderus Logamax plus GB072

Buderus Logamax plus GB072

Stenski plinski kotel GB 072 je podoba kvalitete in ugodne cene. Visok normi izkoristek kotla vam zagotavlja varčno porabo in optimalno delovanje. Lahka dostopnost do komponent s standardiziranimi priključki in zelo majhnimi posegi v kotel skrbi za hitro in enostavno instalacijo ter vzdrževanje. Kotel je relativno majhen zato zavzame malo prostora za montažo. Tiho delovanje kotla do 39dB vam dopušča široko izbiro montaže, saj ga lahko vgradite tudi v bivalne prostore.

Več informacij
Bosch Condens 2300 W

Bosch Condens 2300 W

Tiho delovanje in prihranek energije sta odraz visoke kakovosti kotla Bosch Condens 2300 W, ki bo vedno poskrbel za prijetno topel dom in sanitarno vodo, ter za popolno udobje vašega doma. Dodatna prednost je tudi zelo ugodna cena kotla.

Več informacij
Bosch Condens 7000 WT ZWSB

Bosch Condens 7000 WT ZWSB

Kotel Bosch Condens 7000 WT prestavlja vse v enem! S privlačnim zunanjim videzom in vgrajenim 42 l bojlerjem s funkcijo plastnega segrevanja, ki je enakovreden  klasičnemu bojlerju s prostornino 90 litrov, hkrati pa zavzame bistveno manj prostora.

Več informacij
Bosch Condens 5000 WT

Bosch Condens 5000 WT

S privlačnim zunanjim videzom in majhnimi dimenzijami boste kotel Bosch Condens 5000 WT enostavno vključili v vaš prostor. Kompaktna izvedba kotla in vgrajen 48 l bojler za pripravo tople sanitarne vode skrbi za visoko ogrevalno udobje.

Več informacij
Bosch Condens 3000 W

Bosch Condens 3000 W

Kotel  Bosch Condens 3000 W je na voljo kot naprava za ogrevanje (model ZSB) ali kot kombinirana naprava za ogrevanje in pretočno pripravo sanitarne vode (model ZWB) s sodobno kondenzacijsko tehniko, ki vam zagotavlja nizko porabo energenta in visoko udobje ogrevanja.

Več informacij

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Smo pooblaščeni monter in serviser Buderus sistemov ogrevanja

Bosch toplotna tehnika

Pooblaščeni servis Bosch toplotne tehnike, peči in ostalih rešitev za dom ter prodaja in montaža sistemov za ogrevanje Bosch.

BOSCH toplotna tehnika servis in prodaja

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.